Glucosamine HCL
Ključni gradivni blok koji se prirodno nalazi u tkivu hrskavice
Šta je Glucosamine HCL?
Glucosamine je prirodna hranljiva materija i glavna komponenta hrskavice koje tijelesno tkivo koristi da apsorbuje udar i ublaži vaše zglobove kada se krećete.
Koristi od Glucosamine HCL
Svaka tableta je odlična vrijednost za novac, koja sadrži 1000 mg Glukozamin HCL. Glukozamin HCl daje 40% više Glucosamine nego standardni Glucosamine sulfat.
Za koga je Glucosamine HCL?
Glukozamin HCl je naročito važan za one koji su fizički aktivni i vježbaju na redovnoj osnovi jer su više skloni prevremenoj degeneraciji zglobova kod pokreta i vježbi.
Imajte na umu da je obilježavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Njemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.
- Sadrži 1000 mg Glukozamin HCl po tableti
- Idealan za one koji učestvuju u redovnim fizičkim aktivnostima
- 40% više glukozamina od Glucosamine sulfat
Naše tablete koje se lako konzumiraju sadrže 1g visokokvalitetnog glukozamina HCL, građevnog elementa hrskavice i zglobnog tkiva — što ih čini važnim dodatkom vašem režimu vježbanja dok težite napredovanju.
Glukozamin može biti teško dobiti samo prehranom, jer se nalazi u vrlo malo izvora — a to su uglavnom školjke, zbog čega su naše tablete prikladna, isplativa alternativa.
Konzumisati 1 tabletu dnevno. Najbolje uzeti sa hranom.
Ne prekoračujte navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba koristiti kao zamjenu za raznovrsne, uravnoteženoj ishrani. Čuvati na hladnom i suvom mjestu od direktne sunčeve svjetlosti. Pogodan za vegetarijance. Skladištiti van domašaja djece.
Veličina porcije - 1 Tableta
Porcija po pakovanju - 120 (120 Tableta), 360 (360 Tableta)
Prosječne Nutritivne Vrijednosti
U porciji Glucosamine HCL 1 g
Glukozamin hidrohlorid, Punilac (mikrokristalna celuloza), Sredstvo za zastakljivanje (Hidro propil-metil celuloza, titanijum dioksid, glicerin, Carnauba voska), Sredstvo za stvrdnjavanje (magnezij stearat, silicijum dioksid).
Alergeni:
Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.